Kada vam lepljive trake zatrebaju, javite se našoj firmi koja može da vam ih obezbedi u dovoljnim količinama. U ponudi su dve osnovne vrste lepljivih traka:

Providne lepljive trake – širina 5cm/dužina 30m, po ceni od 95 dinara
Braon lepljive trake – širina 5cm/dužina 50m, po ceni od 100 dinara.

Prilikom planiranja selidbe, morate voditi računa i o mnogim sitnicama koje život znače, odnosno koje znače lakšu i jednostavniju selidbu. Najčešće vodite računa o krupnim stvarima koje su vam potrebne, da zanemarite one najbanalnije, na koje ni ne mislite dok vam ne zatrebaju. Jedna od takvih stvari sigurno jesu lepljive trake, a dok ne počnete sa pakovanjem ni ne znate koliko će vam traka trebati da sve privedete kraju. Između ostalih pratećih elemenata koji su vam neophodni za uspešnu selidbu, naša firma može da vam obezbedi i lepljive trake različitih vrsta, za sve potrebe u vezi sa selidbom i pakovanjem, koje budete imali.

lepljive trake

Lepljive trake napravljene su prvenstveno sa ciljem da omoguće zatvaranje kutija u koje ste spakovali vaše stvari, kako se ne bi dogodilo da se kutija prevrne i vaše stvari nađu svuda, a mogu se koristiti i za lepljenje mnogih drugih stvari u vašem domaćinstvu. Svaka kuća ima uvek bar jednu lepljivu traku, za različite potrebe, a kada se upuštate u selidbu, onda vam je potrebna mnogo veća količina lepljivih traka nego što možete i da zamislite. Važno je da lepljiva traka bude izdržljiva, kako bi ono što se njom zalepi ostalo kompaktno i nerazdvojivo, do onog trenutka do kog vi to ne poželite. Naše lepljive trake odličnog su kvaliteta i vrlo su pouzdane, tako da ih možete koristiti u različite svrhe.

Sve što vam je potrebno za selidbu na jednom mestu – naša firma uvek misli na vas, u svakom trenutku smo tu da vam damo podršku i obezbedimo pomoć tokom selidbe, kada vam je potrebna, pa makar to bilo i snabdevanje lepljivim trakama. Svi naši telefoni otvoreni su za vaše pozive tokom čitavog dana, kad god se ukaže potreba za bilo kojom stvari koja vam je neophodna da svoju selidbu uspešno sprovedete. Lepljive trake, ali i sve ostalo što vam može zatrebati, samo kod nas možete kupiti o pristupačnim cenama i najboljim uslovima prodaje, jer mi smo na vašoj strani.