Danas se u mnogim situacijama koristi rebrasti karton, koji se vremenom pokazao kao vrlo kvalitetan način ublažavanja mehaničkih i bilo kojih drugih vrsta oštećenja robe koja njime obložena ili upakovana.

Karton je oduvek bio poznat kao dobar ambalažni materijal, jer omogućava dobru zaštitu predmeta koji su u njemu spakovani, a pored toga vrlo jednostavno se može iskoristiti prostor za pakovanje, jednostavan je za manipulisanje i obezbeđuje maksimalnu sigurnost zapakovanih stvari.

rebrasti karton

Veliku primenu rebrasti karton ima u industriji, ali ga možete i vi koristiti u svakodnevnom životu, posebno kada počnete sa pakovanjem stvari za selidbu. Rebrasti karton može poslužiti za oblaganje nameštaja, bele tehnike i drugih mašina, kao i bilo kojih predmeta koje treba da prenesete iz jednog stana u drugi, potpuno sigurno, bez bilo kakvih vrsta oštećenja i lomova.

Rebrasti karton je vrlo lagan, ali napravljen tako da može da podnese izuzetno opterećenje, pri čemu značajno može ublažiti pritisak na predmet koji je njime obložen, čime se značajno smanjuju mogućnosti bilo kakve vrste oštećenja, što vam je svakako najvažnije tokom sprovođenja selidbe, jer želite da vaše stvari stignu na izabranu destinaciju u stanju u kakvom su i pošle na put. Njegova debljina garantuje laku savitljivost i mogućnost oblaganja bilo koje vrste predmeta, a njegova specifična talasasta struktura jeste ono što ga čini upravo veoma izdržljivim i što ga preporučuje kao jedno od najboljih sredstava zaštite vaših stvari, nameštaja i drugih predmeta tokom selidbe.

Naša firma je u svoj asortiman proizvoda namenjenih svim korisnicima uvrstila i rebrasti karton, koji možete koristiti za pakovanje stvari tokom selidbe, ili u neke druge svrhe koje zahtevaju maksimalnu zaštitu zapakovanih predmeta. Možemo da vam obezbedimo dovoljne količine rebrastog kartona za sve namene, a ukoliko je u pitanju veća količina, postoji i mogućnost organizovanja besplatne dostave na vašu adresu.

Mi se uvek trudimo da izađemo u susret svim vašim zahtevima, tako da kod nas možete da pronađete sve ono što vam je neophodno da se preselite, da sredite svoj stan, da organizujete svoj prostor onako kako ste zamislili. Javite nam se, očekujemo sve vaše pozive i porudžbine.