Streč folija jedan je od osnovnih elemenata koji se koristi prilikom selidbe i pakovanja, jer se pokazala kao pouzdan način da se spakovani proizvodi dodatno zaštite od bilo kakvih oštećenja tokom pakovanja i transporta. Dodatno ojačanje spakovanih stvari streč folijom omogućava da se smanje lomovi, povrede radnika koji rade na utovaru i istovaru, a vi možete biti sigurni da će vaše stvari bezbedno stići na odredište. Mogu se koristiti streč folije različitih širina, debljina i vrsta, sa osnovnom idejom dodatne zaštite svega onoga što želite da preselite u novi stan, na novu lokaciju.

Osnovna prednost streč folija ogleda se u tome što su vrlo elastične i fleksibilne, pa njima možete omotati sve što poželite – čitave palete, kutije, nameštaj, pojedinačne predmete, i slično. Streč folija dobro amortizuje sve vrste udaraca, tako da možete biti sigurni da su sve vaše stvari ispod folije dobro zaštićene, a njima možete manipulisati kako želite tokom utovara, istovara ili transporta prilikom selidbe.

strec folija

S obzirom da su transparentne, u svakom trenutku možete videti o kom tovaru je reč i tražiti ono što vam je baš potrebno među spakovanim stvarima. Naša firma

ima dugu tradiciju u prodaji streč folija svima onima kojima su potrebne, da li tokom selidbe ili u bilo koje druge svrhe.

Streč foliju prodajemo u rolnama, čije su karakteristike sledeće:

  • Težina rolne je 2,5 kg
  • Rolna je širine 50 cm
  • Dužina rolne je 250 m
  • Cena: 900 din/kom

Kada započinjete selidbu, najpre se uverite da raspolažete svim potrebnim inventarom koji vam je neophodan za pakovanje i zaštitu vaših stvari, a streč folije će vam sigurno biti potrebne i vrlo značajne. Folije najboljeg kvaliteta, izdržljive i postojane, možete pronaći u našoj firmi po veoma povoljnim cenama, tako da uz sve ostale proizvode koje vam nudimo, možete kod nas naći celokupan asortiman svih pratećih elemenata potrebnih da svoju selidbu uspešno privedete kraju. Na raspolaganju smo vam tokom čitavog dana, svakoga dana u godini, jer naša firma je uvek tu za vas.