Pucketava folija najčešće se koristi za pakovanje osetljivih predmeta. Ravnomerno raspoređeni jastučići za zaštitu lomljivih stvari i mehurići koji obezbeđuju jastučiće za krhke ili osetljive predmete su generalno dostupni u različitim veličinama, u zavisnosti od veličine objekta koji se pakuje, kao i nivoa zaštite jastučića koji je potreban.

Ukoliko vam je potrebna pucketava folija i pitate se gde kupiti pucketavu foliju u Begoradu Novom Sadu Ni[u ili nekom drugom gradu u Srbiji, onda ste na pravom mestu.

Najveća briga koju imate tokom organizovanja selidbe i pakovanja stvari jeste na koji način možete efikasno zaštititi osetljive predmete, lomljive, izrađene od vrlo krhkih materijala, tako da prežive sve vrste manipulisanja njima, kao i transport do izabrane lokacije. Jedan od načina da to postignete može biti i oblaganje predmeta pucketavom folijom pre pakovanja.

pucketava folija

Danas se pucketava folija vrlo koristi u pakovanju osetljivih, lomljivih predmeta, koji treba da pređu dug put do finalnog odredišta. Ova folija je specifična po tome što se po čitavoj površini folije nalaze mehurići određenih veličina, čiji je osnovni zadatak da ublaže bilo kakav pritisak na predmet koji je zapakovan, da obezbede njegovu maksimalnu zaštitu i da sasvim sigurno možete da očekujete da će predmet stići na odredište u onom obliku u kom je i pošao na put tokom selidbe ili prenosa vaših stvari.

Naša firma u svojoj ponudi pratećih proizvoda za selidbe ima i pucketave folije odličnog kvaliteta, sa ravnomerno raspoređenim jastučićima koji garantuju sigurnost svih vaših stvari i nameštaja, koji su upakovani u pucketavu foliju. Njena najveća prednost jeste što ublažava bilo kakve vibracije, udarce, silu koja nastaje prilikom pomeranja stvari tokom utovara, istovara ili transporta. U pitanju je vrlo izdržljiv materijal, koji je otporan na veliki broj uticaja spolja, tako da sve vaše stvari mogu biti potpuno sigurne umotane u naše pucketave folije. Oblaganje predmeta pucketavom folijom naše firme omogućava vama da mirno spavate, a nama da vam pokažemo vrhunski kvalitet svih naših proizvoda.

Pucketavu foliju prodajemo u rolnama veličine 120m2, pri čemu je cena za jedan metar folije veoma pristupačna i iznosi svega 100 dinara. Ukoliko nam se odmah javite i naručite pucketavu foliju, možete je dobiti po akcijskim cenama, koje nećete pronaći nigde drugde na tržištu. Pored toga, postoji i mogućnost dostave na adresu, u zavisnosti od količine poručenih artikala i dogovora, a pozive očekujemo svakoga dana tokom svih 24 časa, jer mi smo na raspolaganju svim klijentima uvek kada im je to potrebno. Pucketava folija je neizostavni element kada organizujete selidbu stana, kuće, poslovnog prostora, jer nijedan drugi materijal ne može tako dobro zaštititi sve vaše osetljive stvari od nje.